Ga naar de inhoud

PRIJSINFORMATIE

PRIJSINFORMATIE
PRIJZEN FOTOSHOOT
PRIJZEN FOTOSHOOT

Wij werken met diverse pakketten, een fotoshoot met 20 bewerkte foto’s digitaal afgeleverd kost 175 euro. We nemen rustig de tijd om foto’s te maken in mijn studio en/of buiten en sturen je daarna een link met een album waaruit je 20 foto’s kunt kiezen die ik speciaal bewerk. Het is ook mogelijk om een visigiste in te huren, deze kosten komen er dan nog bij. Op het moment zoek ik nog samenwerking met visagistes uit de regio.


HUWELIJKSREPORTAGES
HUWELIJKS REPORTAGES

Op je trouwdag wil je uiteraard dat alles professioneel en stijlvol vastgelegd wordt. Onze filosofie is dat de fotograaf of videograaf niet te nadrukkelijk aanwezig mag zijn, maar uiteraard wel bij mag dragen aan de sfeer van de mooiste dag van je leven door vooraf goed te luisteren wat jullie wensen zijn.  Er zijn verschillende opties en prijzen, die hoofdzakelijk gebaseerd zijn op het aantal uren dat wij aanwezig zijn. 

 

BEDRIJFSFOTOGRAFIE
BEDRIJFS FOTOGRAFIE

Voor zakelijke opdrachten hanteren wij een uurtarief van 75 euro (ex BTW) .

Bij grotere opdrachten maken wij echter ook graag een persoonlijke offerte voor uw project, afhankelijk van de omvang van het project kan dit heel voordelig zijn. Maak gerust vrijblijvend een afspraak met ons om uw plannen te bespreken, de koffie staat klaar!